Супер Грийнс прах х 200 г Хелт Ейд

Зелени супер храни на прах, събрани само в една лъжичка - най-добрият начин да бъдете здрави.

Срок на годност: 31.05.2023 г.

Read moreShow less
43,42 лв.
Подходящ за вегетарианци
Подходящ за вегани
Reference:
804304
Описание

Супер Грийнс прах х 200 г Хелт Ейд - зелени суперхрани на прах

Супер Грийнс прах на Хелт Ейд е смес от 13 зелени супер храни като цвекло, броколи, зеле и водорасли, които осигуряват баланс на хранителните вещества и помагат за прочистване и детоксикация на организма, както и за поддържане на енергията.


Продуктът е идеален за хора, които не консумират достатъчно плодове и зеленчуци, както и за такива, подложени на постоянен стрес.

Помага за правилния метаболизъм поддържа високи нива на енергията. Съдържа високи нива на витамини В и така намалява усещането за умора.

Супер Грийнс могат да се използват за:

* Защита на клетките от оксидативен стрес;

* Подкрепа за имунната система и засилване на съпротивителните сили на организма;

* Подобряване на представянето и издържливостта при спорт.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: 

Супер Грийнс е хранителна добавка, която съдържа 13 супер храни в един продукт. Предназначена е за всеки, който иска да добави към менюто си няколко порции зеленчуци в една лъжичка. Съставките на Супер Грийнс могат да помогнат за поддържане на оптимално pH и за избягване на храносмилателни проблеми. Този балансиран и висококонцентриран микс от хранителни вещества може да бъде полезен за пречистване и детоксикация и за повишаване на енергията. Разтворен във вода, продуктът се превръща в изключително полезна напитка, която съчетава най-мощните суперхрани и осигурява оптимален дневен прием на антиоксиданти, витамини, минерали, аминокиселини и ензими.

Продуктът е идеален за хора, които не консумират достатъчно плодове и зеленчуци, както и за такива, подложени на постоянен стрес. Може да помогне за защитата на клетките от оксидативен стрес, да подкрепи имунната система, да засили съпротивителните сили на организма, да подобри кръвообращението и да повиши спортната издържливост.

СЪСТАВКИ Супер Грийнс прах х 200 г Хелт Ейд:

Екстракти на прах: куркума, цвекло, спанак, къдраво зеле, люцерна (алфа алфа), зелен чай, ечемичена трева, броколи, целина, пшенична трева, магданоз, хлорела, спирулина.Съдържание в 1 мерителна лъжичка = 10 грама

(препоръчителна дневна доза):

Куркума 1000 мг
Цвекло 1000 мг
Спанак 1000 мг
Къдраво зеле 800 мг
Алфа алфа (люцерна) 800 мг
Зелен чай 800 мг
Ечемичена трева (стрък) 800 мг
Броколи 800 мг
Целина 800 мг
Пшенична трева (стрък) 700 мг
Магданоз 700 мг
Хлорела 400 мг
Спирулина 400 мг


Супер Грийнс прах х 200 г Хелт Ейд не съдържа захар, сол, глутен, мая, лактоза, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.

** Продуктът съдържа пшеница и ечемик. Може да съдържа следи от ядки.

** Цветът на продукта може да варира поради разлики в цветовете на естествените съставки.Световната Здравна Организация препоръчва прием на минимум 5 порции дневно зеленчуци и плодове (5 A Day), средно по 80 г, т. е общо 400 г дневно. особено важен е приемът на листни зеленчуци и на кръстоцветни зеленчуци, каквито са броколи, къдраво зеле и карфиол, които са и мощни антиоксиданти.

Диетата на българина включва предимно по-киселинни храни с големи количества месо, млечни продукти, преработени храни, захарни изделия, алкохол, безалкохолни храни. Изкуствените подсладители, хлябът и рафинираните зърнени храни също са изключително киселинни и са част от типичната диета. Киселинните храни възпрепятстват способността на тялото да поддържа pH в оптимални граници, което води до дисбаланс на чревната флора и може да предизвика проблеми със здравето на храносмилателната система, като възпаление в организма, което причинява потенциални хронични заболявания и по-слаба имунна система.

Някои от най-добрите алкално-формиращи храни включват зеленчуци като алфа алфа (люцерна), ечемичена трева, пшенична трева, цвекло, броколи, зеле, зеле и спанак. И не на последно място в списъка - спирулина. Тя е алкална храна, която допринася за поддържането на оптимално киселинно-алкално равновесие и е отличен източник на протеини, изграждащи всички наши тъкани и органи.

Разтворен във вода, продуктът се превръща в изключително полезна напитка, която съчетава най-мощните суперхрани и осигурява оптимален дневен прием на антиоксиданти, витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Сред витамините, които съдържа, са С, К и Е, които помагат за намаляване на оксидативния стрес при кожните клетки, който може да доведе до преждевременно стареене. Сред минералите, съдържащи се в Супер Грийнс, са желязо, калций и магнезий. Супер Грийнс съдържат и хлорофил, който играе ключова роля в процесите на детоксикация и за който се смята, че подпомага кръвообращението, тъй като по структурата на молекулата си наподобява хемоглобина.

Хранителна добавка със Зелени Суперхрани на прах на Хелт Ейд може да помогне за постигането на добър баланс на киселинните храни, но преди всичко осигурява огромно количество хранителни вещества и антиоксиданти, които могат да допринесат за по-силна имунна система и за борба с умората.

Read moreShow less
Подробности за продукта
804304
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu