Хеър Офф епилираща ръкавица х 3 Хелт Ейд

Ръкавица за обезкосмяване с Алое Вера - бързо, лесно и без болка. 

Read moreShow less
0,00 лв.
Reference:
1022
Описание

Хеър Офф епилираща ръкавица с ексфолиращ ефект е уникално разработена за бързо, нежно и лесно отстраняване на нежеланото окосмение по краката Ви без болка и без дразнене.

Тайната е в ексклузивното покритие Silcoat, което нежно премахва космите и същевременно изглажда грубата, суха, люспеста кожа от повърхността. Само за няколко минути ще имате копринено гладки крака без абсолютно никаква болка.

Ръкавицата за обезкосмяване Хеър Офф премахва космите цялостно. Вследствие на което, растежът на космите се забавя и са почти незабележими. С аромат на свежа краставица и алое за допълнително хидратиране на кожата.

Ръкавицата за обезкосмяване с алое вера е в малка опаковка и е чудесна при пътуване.


Една ръкавица е достатъчна за обезкосмяване на двата крака 1-2 пъти, взависимост от дебелината на космите.

Хеър Офф епилираща ръкавица НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Преди употреба: 
Прочетете внимателно приложените инструкции и предупреждения и предупреждения преди употреба, за да избегнете раздразнение.

Поставете пръстите си в Ръкавицата за обезкосмяване в най-широкия край. Изберете участък, приблизително равен на размера на ръкавицата. С леко кръгово движение започнете да прилагате лек натиск върху избраната област. Сменяйте движенията по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка без да повдигате ръкавицата, докато областта е обезкосмена. Не търкайте нагоре и надолу или не натискайте твърде много.


Забележка: Може да се използват и двете страни на ръкавицата за обезкосмяване. За многократна употреба почиствайте ръкавицата.

Избягвайте да мокрите ръкавицата за обезкосмяване.


Хеър Офф епилираща ръкавица СЪСТАВКИ:
Силиций, сок от листата на алое, аромат.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
Внимание: Прекаленото триене има абразивен ефект върху кожата.

Не използвайте близо до очите. Не използвайте при обриви, раздразнения, слънчево изгаряне, пилинг или наранена кожа. Ако възникне дразнене, преустановете употребата. Пазете далеко от деца.

Опаковка:
Съдържа 3 ръкавици за обезкосмяване Хеър Офф.

Read moreShow less
Подробности за продукта
1022
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu