Формула при псориазис х 50 мл Хелт Ейд

За хора с кожни проблеми като псориазис, екзема, сърбежи, много суха кожа.

Read moreShow less
23,67 лв.
Reference:
804575
Описание

Какво е Псориазис?

Псориазисът е често срещано заболяване на кожата с хронично-рецидивиращ ход, което се характеризира с поява върху различни части от кожната повърхност на специфични промени. Измененията по кожата са с характерна локализация – лакти, колене, кръст, окосмена част на главата. През последните години стана ясно, че промени на кожата и ставите, които дълго време бяха смятани за единствените прояви на болестта, са съпроводени с промени в металобизма на мазнинните и атеросклеротични промени на съдовете.

Какви са проявите на псориазиса?

Леките случаи на псориазис могат да бъдат само естетичен проблем, но при по тежките случаи може да има болка в кожата и ставите, които да доведат до инвалидизиране на човек. Кожните прояви на псориазиса са изключително характерни и в повечето случаи могат да бъдат разпознати при 99% от пациентите, като за поставянето на диагнозата не са необходими допълнителни изследвания.
Следните оплаквания са характерни за псориазиса:

• Червени петна по кожата, покрити от сребристи люспи;

• Суха напукана кожа, като на някои участъци може да има прокървяване;

• Сърбеж, парене или болка;

• Задебелени нокти, с неравна повърхност;

• Оток, болка и затруднена подвижност на ставите.

Заболяването протича с хронично-рецидивиращ ход, т.е. периодите на обостряне са последвани от такива на липса на активност на заболяването. Пристъпите се влияят от изброените по-горе фактори и настъпват под влияние на действието на някой от тях. При провеждане на лечение заболяването се успокоява и навлиза в период на ремисия. Спокойните периоди могат да продължат различно дълго – от дни до години.

Формула при псориазис на Хелт Ейд  е създадена в помощ на хората с кожни състояния като псориазис, екзема, сърбежи, много суха кожа. Тя може да помогне също така за пречистване на кръвта, за по-добро храносмилане, за подобряване на чернодробната функция и детоксикация.

Формулата при псориазис на Хелт Ейд  е създадена от висококачествени растителни екстракти, обработени без употреба на химикали, консерванти, хербициди, пестициди и фунгициди.


СЪДЪРЖАНИЕ 
Формула при псориазис х 50 мл Хелт Ейд:

Съдържание в 20 капки /1 мл (препоръчителен дневен прием):
Червена детелина (екстракт 3:1) 0,3 мл
Репей корен (екстракт 3:1) 0,2 мл
Бял трън (екстракт 3:1) 0,2 мл
Врабчови чревца (екстракт 3:1) 0,2 мл
Къдрав лапад (екстракт 3:1) 0,1 мл


Други съставки: вода, етанол.


Формула при псориазис х 50 мл Хелт Ейд е подходящ за вегетарианци и вегани.

Формула при псориазис х 50 мл Хелт Ейд НЕ СЪДЪРЖА мая, глутен, пшеница, соя, млечни продукти, захар, сол, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.НАЧИН НА УПОТРЕБА Формула при псориазис х 50 мл Хелт Ейд: 

Разклатете добре преди употреба. Разтворете 20-30 капки (около 1 мл) в малко количество топла вода.

Тази доза може да се взима до 2 пъти дневно.


Забележка: Формула при псориазис х 50 мл Хелт Ейд е хранителна добавка под формата на капки. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


Производител:

Хелт Ейд / Health Aid, Великобритания


Опаковка:

Формула при псориазис на Хелт Ейд се предлага в тъмно стъклено шише от 50 мл.

Read moreShow less
Подробности за продукта
804575
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu