Селен Плюс табл х 60 Хелт Ейд

Обогатен Селен с Витамин А, Е, С и Цинк - естествен антиоксидант и имуностимулатор.

Read moreShow less
27,67 лв.
Reference:
801365
Описание

ИНФОРМАЦИЯ Селен Плюс табл. х 60 Хелт Ейд

Селенът е открит през 1817 г от Йонс Якоб Берцелиус. През последните десетилетия този елемент се превърна в истинска звезда на науката за здравето. Селенът е най-важният елемент от антиоксидантната защита на организма. Той е микроминерал, с важни биологични и биохимични функции в живите организми поради уникалните си антиоксидантни качества и способността си да регулира метаболизма на щитовидната жлеза. Витамините, флавоноидите, коензимите не могат да заменят Селена. Той влиза в състава на глутатионпероксидаза, който обезврежда най-опасните и агресивни “свободни радикали” с които другите антиоксиданти не могат да се справят. Ако Селенът е в малко количество, това най-важно звено на антиоксидантната защита не работи.

При недостиг на този минерал възниква сериозен “пробив” в имунната система на организма – клетките стават безпомощни пред вирусите, които безпрепятствено ги превземат. Недостигът на Селен, не само намалява имунитета и работоспособността на щитовидната жлеза, но и води до сърдечно-съдови, ендокринни, онкологични заболявания натрупвания на тежки метали, преждевременото стареене, захарен диабет, заболяване на кръвоносната система, безплодие при мъжете, родилна слабост при жените, алергии.


Предназначение
Селен Плюс табл. х 60 Хелт Ейд:

Селенът е основен микроелемент и антиоксидант, който допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на щитовидната жлеза, за добрата работа на имунната система и за подобряване на здравето на косата, кожата и ноктите. Добавените витамини (А, С и Е) и цинк правят антиоксидантната комбинация особено мощна и ефективна в борбата срещу натрупването на свободни радикали.

Селен Плюс табл. х 60 Хелт Ейд е подходящ за:

             * хора, изложени на химикали и замърсители от околната среда, включително цигари и алкохол;

             * хора, които искат да водят по-здравословен начин на живот;

             * хора на средна възраст, които имат нужда от хранителна добавка с противостареещ ефект;

             * мъже, които искат да подпомогнат фертилитета си;

             * всеки, който иска да намали риска си от развитие на различни заболявания вследствие на натрупване на свободни радикали;

             * хора, които искат да подкрепят работата на сърцето и кръвоносната си система.НАЧИН НА УПОТРЕБА 
Селен Плюс табл. х 60 Хелт Ейд:

Препоръчителна дневна доза - 1 таблетка дневно.


СЪДЪРЖАНИЕ Селен Плюс табл. х 60 Хелт Ейд

Съдържание в 1 таблетка (препоръчителна дневна доза):

Витамин А 750 мкг
Витамин Е 67 мг
Витамин С 120 мг
Цинк 4 мг
Селен 200 мкгДруги съставки: пълнител (микрокристална целулоза, дикалциев фосфат), антислепващ агент (силициев диоксид, вег. магнезиев стеарат), стабилизатор (кроскармелоза натрий), глазиращ агент (хидрокси- пропил- метилцелулоза / HPMC, глицерин, титаниев диоксид), свързващ агент (гума акация).


Селен Плюс табл. х 60 Хелт Ейд НЕ СЪДЪРЖА мая, глутен, пшеница, млечни продукти, сол, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.

Селен плюс табл. на  Хелт Ейд е подходящ за вегани.


Забележка: Селен Плюс табл х 60 Хелт Ейд е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


Производител:

Хелт Ейд / Health Aid, Великобритания


Опаковка:

Селен Плюс A, С, Е и Цинк на Хелт Ейд се предлага в опаковка от 60 таблетки.

Read moreShow less
Подробности за продукта
801365
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu