Червена боровинка 5000 мг табл х 60 Хелт Ейд

Поддържа правилната функция на уринарния тракт и имунната система.

16,80 лв.
Reference:
804060
Описание

Предназначение:

Червена боровинка 5000 мг табл х 60 Хелт Ейд поддържа правилната функция на уринарния тракт и имунната система. Таблетките съдържат стандартизиран екстракт от червена боровинка, която е отдавна позната със силните си антиоксидантни свойства, диетични фибри и есенциални минерали и микронутриенти. 

Начин на употреба:

Червена боровинка 5000 мг табл х 60 Хелт Ейд е подходящ за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Приемат се по 2 таблетки на ден.

Състав в 1 таблетка:

Екстракт от червена боровинка*(еквивалентен на 5000 мг прах от червена боровинка) (25:1) - 200 мг

*Стандартизиран за мин 30% органични киселини

Важно:

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Не използвайте като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Съхранявайте на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.

Производител:

Хелт Ейд / Health Aid, Великобритания

Опаковка:

Червена боровинка 5000 мг на  Хелт Ейд се предлага в опаковка от 60 таблетки.

Ползи от червена боровинка, лечебни свойства:

Всяко плодче червена боровинка е истинска съкровищница, пълна с витамини, минерали и микроелементи, необходими за поддържането на човешкото здраве. В състава на плода има много аскорбинова и оксалова киселина, каротин, витамини В и Е, манган. И това не е всичко; особено важно е да споменем бензоената киселина, която е уникален природен антибиотик. На практика това е най-доброто природно средство с антисептичен и противогъбичен ефект; качествата на компонента са доказани още през 1984 година.

Редовното използване на плодовете и листата на растението помага за лечението на различни възпалителни процеси, например цистит, инфекции на уринарния тракт и пр. Растението е чудесен антисептик и антиоксидант; с негова помощ можем да се спазим от вътрешни паразити, лекуват се жълтеница и ревматизъм.

Боровинката помага също при остри респираторни заболявания и ревматизъм, бронхит и туберкулоза. Тя е силен антиоксидант и я препоръчват като средство за забавяне растежа на тумори в стомаха, при профилактика срещу споменатите тумори, при камъни в бъбреците.

И диабетиците имат полза от лековитото растение. Малцина знаят, че богатата на глюкомини боровинка не само нормализира кръвната захар, по при системен прием съдейства за възстановяване клетките на панкреаса; именно те са най-уязвимите при подобно заболяване.

За цистит

Чудесната червена боровинка е изключително ефективна при цистит, болезнено уриниране, незадържане на урина. Тя неутрализира възпалението, тонизира и има общоукрепващо действие. Лековита настойка от няколко билки, заедно с червена боровинка, може да овладее за 5-7 дни инфекцията, която причинява страдания и редица неудобства.

Подробности за продукта
804060
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu