Красиви и сияйни цяла зима: Хеър Вит + Радианс!

Зимата вече е тук с цялата си прелест. Някои се радват на сняг, други се оплакват от студ и всички се екипираме с каквото можем. Вадим якетата и ботушите, отваряме знайни и незнайни гардероби, търсим любимите си топли ръкавици, не можем да намерим едната – знаете как е.

Топлите дрехи и обувки са основни в зимната ни подготовка, само че има и нещо друго, също толкова важно, което понякога забравяме в забързаното си ежедневие – косата, кожата и ноктите ни също имат нужда от грижа.

Косата

През зимата косата ни е подложена на редица вредни влияния. Студът води до прекомерно изсушаване и повишена чупливост на косъма, а вълнените дрехи и аксесоари – до статичното електричество, което кара косата да стърчи във всички посоки. Също така, през зимата много от нас имат склонност да се къпят с прекалено гореща вода, което допълнително изсушава косъма. (А и кожата.) Същия ефект има и прекомерно високата температура в помещенията. А веднъж изсушен, косъмът се чупи по-лесно и косата започва да става слаба и безжизнена.

През зимата косата е подложена на вредни влияния

Как да се погрижим за нея? Ето няколко лесни стъпки:

– Не се къпете с много гореща вода и не пропускайте да слагате на косата балсам или маска, за да я поддържате хидратирана.
– Носете шапка. Тя ще защити и скалпа, и косъма от минусовите температури и ще е допълнителна застраховка срещу настинка.
– Хранете се балансирано, приемайте много плодове и зеленчуци и не забравяйте за витамините.

Като стана дума за витамини

Витамините са онова нещо, за което всички знаем, че е полезно и необходимо, но което много от нас пропускат. Бързаме за работа, нямаме време да планираме балансиран обяд и здравословна вечеря. И колкото и добре да знаем за необходимостта от витамини, понякога се оказва, че те или липсват от менюто ни, или присъстват твърде малко.
А косата също има нужда от витамини. Добре подбраните витамини за коса не само ще я направят по-здрава и красива, но и ще се отразят благотворно на целия ни организъм.

Да поканим на сцената Хеър Вит на Health Aid – богат микс от ценни съставки за здрава коса

Hair-Vit

Хеър Вит съдържа доста полезни неща, някои от които са уникални за такъв продукт. Сред тях са парааминобензоена киселина, желатин, лецитин, холин, мая, инозитол.

За парааминобензоената киселина се смята, че може да повлияе благоприятно редица кожни заболявания, както и да спомогне за намаляване на косопада и посивяването на косата. Може и да помогне за постигането на по-свеж и младежки вид на кожата.

Включеният в състава на Хеър Вит желатин също има повече от една роля. Използва се както за подобряване на състоянието на косата, така и за заздравяване на ноктите, костите и ставите. Смята се, че е възможно и да ускори оздравителните процеси след спортни травми.

Лецитинът е мазнина, която е необходима за функционирането на клетките. Използва се при редица проблеми – чернодробни и жлъчни, нервни (тревожност, депресия, деменция), висок холестерол, кожни заболявания (екзема).

Холинът е съединение, подобно на В-витамините, поради което е включен в състава на Хеър Вит. Има и доста други приложения – използва се при чернодробни проблеми, проблеми с паметта, депресия, умора и др.

Маята е източник на протеини и В-витамини. Тя подпомага правилното функциониране на храносмилателната и имунната система.

Инозитолът е вещество, подобно на витамините. Въпреки че тук е включен във витамини за коса, се смята, че може да бъде полезен при редица други проблеми – депресия, проблеми с метаболизма и нивата на глюкозата.

Разбира се, освен уникалните съставки, Хеър Вит съдържа важните за подобен продукт В-витамини и аминокиселини.

Да се погрижим и за прекрасната си кожа и за красивите нокти

Освен косата, кожата и ноктите ни също са подложени на изпитание през зимата. Студът и намаленото слънчево греене се неизбежно се отразяват, а липсата на достатъчна хидратация може да усложни нещата още повече.

Кожата ни през зимата

За да се погрижите за кожата и ноктите през зимата, е важно:

– Да използвате хидратираща козметика
– Да носите ръкавици и изобщо да излагате минимална част от кожата си на студа
– Да се храните здравословно и, по желание, да приемате качествени хранителни добавки

Във връзка с последната точка ще поканим и втората ни звезда на сцената – Радианс!

Radiance

И така, да поговорим за колаген.

Колагенът е основният структурен протеин, който изгражда съединителната тъкан и който е основен компонент на косъма, ноктите, хрущялите и кожата.

Проблемите с колагена идват с възрастта. С годините организмът все по-трудно успява да възстановява съединителната тъкан и да поддържа тъканите хидратирани. Затова приемът на колаген се оказва много важен. Смята се, че той помага за поддържането на еластична кожа, здрава коса и нечупливи нокти. Може да е полезен също така за костите и ставите.

А защо не и двете?

Празниците са времето да се погрижим и за себе си. Подаръците за нашите близки безспорно са важни, но покрай тях понякога забравяме да подарим нещичко и на себе си.

Затова за тези празници ви предлагаме да си подарите здраве и красота с Хеър Вит и Радианс.

И понеже са празници, двете ни звезди са в специален пакет на специална ценаРазгледайте го тук и си направете подарък – заслужавате го!

Подарък за теб!

НАПИШИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here