Nior London
Nior London

Прекрасна, свежа и мека кожа, в която се чувстваме наистина на седмото небе – какво по-хубаво от това?

Историята на козметиката е почти толкова дълга, колкото историята на Homo sapiens. Желанието да изглеждаме по-красиви изглежда е толкова старо, че не можем да си представим човека без него.

Бъдете нежни и красиви като цветя!
Бъдете нежни и красиви като цветя!

Козметиката обаче е повече от суета. Да, има хора, за които козметичните грижи са се превърнали в занимание на пълен работен ден, но това не е повод да зачеркваме цялата козметика като нещо излишно и повърхностно.

За много хора грижите за външния вид са задължителни, ако искат да се чувстват добре в кожата си. Акне, зачервена кожа, различни кожни състояния – всичко това са неща, които изискват грижа, за да можем да се погледнем в огледалото и да се усмихнем на отражението си.

Това е историята на Аника и на Nior London.

“Като дете, подобно на повечето деца, и аз имах чиста кожа. Докато не станах тийнейджър. За разлика от много деца на тази възраст, които трябва да живеят с акне, аз трябваше да се изправя пред нещо доста по-сложно и мистериозно. Кожен проблем, който много се надявах да е временен, но който се оказа дългосрочен. И който остави белези и наранено самочувствие.”

След като пробва цяла серия “чудодейни” кремове, процедури и билкови смеси без особен успех, Аника решава, че тя самата може да се опита да създаде нещо, което да подобри състоянието на кожата й и да намали белезите.

Бащата на Аника е фармацевт и предприемач, който знае колко може да постигне човек, който работи здраво. С неговия опит и безценна подкрепа зад себе си Аника има основата да започне. Заедно с екип от експерти тя започва проучвания, създава и тества различни формули и резултатът е Nior London – козметика, която наистина работи.

Красотата е навсякъде.
Красотата е навсякъде.

“И така, от моите собствени несъвършенства се роди нещо невероятно – революционна серия продукти, чиито активни съставки водят до резултатите, които са описани на етикета” – това казва Аника и продължава: “При създаването на всеки един продукт аз работих, за да направя нещо не само за себе си, но и за всички жени с подобни кожни проблеми. Както и за децата, които по някаква причина също са изгубили част от своето детство.”

За да добави и дела към думите, Аника дарява 5% от приходите от всеки продаден продукт на Nior London на най-старата благотворителна организация за деца във Великобритания – Coram.

Аника вижда своята история като “пътуване, което едновременно ме променя, дава ми значима цел в живота и ми позволява да постигам мечтите си”.

Защото здравата, чиста и красива кожа е много повече от суета. Когато изглеждаме добре и се чувстваме здрави и свежи, се променя отношението ни както към света, така и към самите нас.

5-те продукта от гамата на Nior London
5-те продукта от гамата на Nior London

Това е и есенцията, вложена в името Nior.

Думата “Nior” е взета едновременно от арменски и от шведски (“nio” е “девет” на шведски) и буквално означава “деветият облак”, което е английският еквивалент на “седмото небе”. Аника е вложила в това име идеята за щастието, което е открила, докато е разработвала своите продукти.

Nior London
Nior London

“Надявам се, че уникалната комбинация от наука и страст, която е вложена във всеки един от продуктите на Nior London, може да промени по хубав начин и вашия живот, както промени моя” – казва Аника.

От съвсем скоро страхотните продукти на Nior London могат да се намерят и на българския пазар. Запознайте се с тях и започнете своето собствено пътуване към най-добрата версия на себе си! Nior London във Vivarti

НАПИШИ ОТГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here