Хранителните добавки на Health Aid могат да се опишат с три думи:

  1. Натурални (от естествени източници)
  2. Чисти (без нищо излишно)
  3. Мощни (оптимално дозирани)

Линк 2005 ЕООД (Vivarti.bg) е ексклузивен представител на марката Health Aid за българския пазар.

Мисията ни е да бъдем близо до нашите пациенти и да им помагаме да водят по-здравословен, по-балансиран и по-пълноценен живот. Ние вярваме, че всеки заслужава професионална подкрепа за своето здраве, за да може да реализира потенциала си, да осъществява мечтите си и да посреща всеки ден с усмивка.

HealthAid® е водещ британски производител на висококачествени натурални хранителни добавки. Продуктите на марката са с уникални състави, разработени от експерти и произведени в съответствие със стандартите на GMP (Good Manufacturing Practice - добра производствена практика). HealthAid® присъстват на световния пазар от 1982 г. с философията да осигурят богата гама от продукти за цялото семейство. Където е възможно, всички продукти на HealthAid се произвеждат от естествени източници и не съдържат изкуствени оцветители, ароматизатори, мая, глутен, сол, захар и млечни продукти.

Свържете се с нас!

Обадете ни се по телефона (+359 89 684 5524) или ни пишете на e-mail, за да раберете как бихте могли да предлагате продуктите на Хелт Ейд и във вашите търговски обекти. За целта използвайте страницата ни за контакт.

Menu