Интерфреш капс. х 60 Хелт Ейд

Неутрализира лошия дъх и подпомага храносмилането - с естествени ценни масла от шафран, мента, магданоз, хлорофил.

Read moreShow less
21,67 лв.
Reference:
803075
Описание

Капсулите Интерфреш на Хелт Ейд са естествен и силно концентриран течен гел, специално разработен, за да освежи дъха. 

За разлика от дъвки, бонбони, ментови и други освежители и ароматизатори за уста, Интерфреш не прикрива миризмата, а я премахва, благодарение на неутрализиращия ефект на течното масло от хлорофил, магданоз и шафран, което осигурява по-дълготраен свеж дъх.


Капсулите Интерфреш работят вътрешно чрез храносмилателната система и неутрализират лошия дъх, причинен от чесън, лук, риба, пикантни храни и пушене. Те също са полезни за преодоляване на сутрешния дъх. 


ПОЛЗИ 
Интерфреш капс. х 60 Хелт Ейд:

 - Премахват лошия дъх в устата; 

 - Премахват металния вкус в устата;

 - Може да осигурят по-дълготраен свеж дъх при продължително лечение; 

 - Може да помогнат при запек или подуване на корема;

 - Допринaсят за активното храносмилане.

Капсулите Интерфреш на Хелт Ейд са подходящи за:

  • Хора, консумиращи пикантни храни или пият силно ароматни напитки;
  • Хора, които имат протези, лоша зъбна хигиена и / или заболяване на венците;
  • Пушачи;
  • Хора с компрометирана храносмилателна система;
  • Хора, които са подложени на стрес като част от парасимпатиковата нервна система, над която нямаме контрол (като дишане, сърдечен ритъм), контролира слюнката. Ако не се произвежда достатъчно слюнка, устата ви изсъхва и дъхът ви се влошава.
  • Всеки, който иска да се чувства уверен в свежия си дъх.

Интерфреш капс. са чист и натурален продукт. Интерфреш са без глутен, мая, глутен, пшеница, нишесте, соя, млечни продукти, захар, сол, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.


Кога трябва да приемам Интерфреш капсули на Хелт Ейд?

Интерфреш трябва да се приема сутрин, за да се насладите на дълготраен свеж дъх.Интерфреш - Бъди свеж! 

Като маргаритка!


СЪСТАВКИ Интерфреш капс. х 60 Хелт Ейд:

Съдържание в 2 капсули:

Шафраново масло 130 мг
Масло от семена на магданоз 30 мг
Ментово масло 30 мг
Хлорофил 6 мг
Ментол 1,5 мг


Други съставки:
Желатин, глицерол, пречистена вода.


ДОЗИРОВКА
Интерфреш капсули на Хелт Ейд:

Приемайте по 2-3 капсули дневно с вода, след хранене, за предпочитане сутрин. При необходимост приемайте до 3 пъти дневно.

Интерфреш капс. х 60 Хелт Ейд не съдържа мая, глутен, пшеница, нишесте, соя, млечни продукти, захар, сол, изкуствени оцветители, консерванти и овкусители.ИНТЕРФРЕШ КАПСУЛИ НА ХЕЛТ ЕЙД

Лош дъх - естествен начин да се справите с него


Капсулите Интерфреш на Хелт Ейд са естествен и силно концентриран течен гел, специално приготвен с масло от магданоз и мента за поддържане на свеж дъх през целия ден. Магданозът има способността да намали „дъха на чесън“ чрез процес на „ензимна дезодорация“. Екстрактът от масло от мента е добре известен в борбата с лошия дъх.

Допринасят за добро храносмилане


Капсулите Интерфреш на Хелт Ейд могат да облекчат различни храносмилателни оплаквания. Маслото от мента е описано като "първи помощник" при пациенти със сидром на раздразненето дебело черво. Маслото от магданоз е известно със свойството да подпомага храносмилането, облекчавава гадене, газове, повръщане и стомашна болка. Маслото от шафран се използва успешно за облекчаване на запек.

Може да намалят риска от инфекции


Капсулите Интерфреш на Хелт Ейд са естествен и силно концентриран течен гел, който е специално формулиран с масло от магданоз и мента, които намаляват риска от инфекции. Mагданозът помага за убиването на микробите и потиска растежа им, като ви предпазва от различни инфекции и заболявания. Маслото от мента има благоприятен ефект върху лекарствено-резистентния вирус на херпес симплекс, когато се прилага локално.

Облекчават болката


Капсулите Интерфреш на Хелт Ейд също имат обезболяващи свойства, особено за ставни и мускулни болки, както и за главоболие. Маслото от шафран е известно с това, че облекчава болката в ставите и мускулите от травматични наранявания и артрит. Магданозът помага за облекчаване на болката, свързана с натрупването на пикочна киселина в мускулите и ставите. Ментовото масло е полезно за справяне с болката, свързана с главоболие.


Производител:

Health Aid / Хелт Ейд, Великобритания

Опаковка:

Интерфреш на Хелт Ейд се предлага в опаковка от 60 капсули. 

Read moreShow less
Подробности за продукта
803075
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu