Витамин К комплекс + Вит D3 табл. х 30 Хелт Ейд

За здраво сърце и кости.

Read moreShow less
23,67 лв.
Подходящ за вегетарианци
Reference:
801217
Описание

Балансираната комбинация от жизненоважни мастноразтворими витамини - K1, K2-Менахинон7 и D3 - осигурява подкрепа за здрава костна и сърдечно-съдова система.

Менахинон-7 е форма на витамин K2 с висока бионаличност, за която е известно, че може да допринесе за поддържането на здраво сърце и здрави кръвоносни съдове. Комплексът от витамини K и D3 може да помогне за нормалната кръвна коагулация, за формирането и минерализацията на костите и за правилното усвояване на калция и фосфора.

Начин на употреба:

ВИТАМИН К КОМПЛЕКС + ВИТАМИН D3 ТАБЛ. Х 30 ХЕЛТ ЕЙД е подходящ за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Приемат се до 2 таблетки на ден.

СЪСТАВКИ Вит К комплекс + Вит D3 табл. х 30 Хелт Ейд:

Витамин Д3 (400 iu) - 10 μg

Витамин К1 - 60 μg

Витамин К2-МК7 - 30 μg


Други съставки: Пълнител (малтодекстрин, микрокристална целулоза), обвивка (хидроксипропил метил целулоза, титаниев диоксид, глицерин), антислепващ агент (силициев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат). Продуктът е подходящ за вегетарианци.

ВИТАМИН К КОМПЛЕКС + ВИТАМИН D3 ТАБЛ. Х 30 ХЕЛТ ЕЙД е без глутен, млечни, сол, мая, соя, изкуствени оцветители и консерванти. 

ДОЗИРОВКА:

Възрастни и деца над 12 години: 1 таблетка дневно.

Внимание! Консултирайте се със специалист преди приема на тази хранителна добавка, ако приемате лекарства за разреждане на кръвта.


Опаковка:

ВИТАМИН К КОМПЛЕКС + ВИТАМИН D3 ТАБЛ. Хелт Ейд се предлага в опаковка от 30 таблетки.

Read moreShow less
Подробности за продукта
801217
Отзиви
За този продукт все още няма коментари.

Menu